Diensten en tarieven

Aanvraag

Contacteer ons met interesse in een sessie of traject, mogelijke data en indien gewenst al wat context bij de aanvraag. Je kunt ons ook vragen contact op te nemen om samen de juiste inhoud te selecteren.

Intake

We plannen een intakegesprek (per telefoon/skype) om de beginsituatie en doelstellingen te bepalen. We bespreken onze aanpak en de gewenste leereffecten, polsen naar beleidskeuzes van de school, mogelijke werkpunten na doorlichting, noden en interesses leerkrachten… Indien van toepassing blikken we ook al vooruit op een langer traject.

Praktisch

Enkele dagen voor de werkdag mailen we nog eens met een laatste update en een aantal praktische zaken. We bezorgen op dat moment ook de hand-outs digitaal om te kopiëren.

Nazorg

Na de vorming horen we graag de feedback van het team. Wij sturen jullie zelf een beknopte mail met onze reflectie en een concretisering van enkele wenselijke acties op korte termijn. De factuur volgt per mail.

Tarieven onderwijs 2022-2023 Prijs via boekingspartner Tenz.be
Studiedag of vorming van 3u (1 dagdeel) 550,00 eur
Studiedag of vorming van 2u (bv. PV) 370,00 eur
Studiedag 5u (2 dagdelen) 920,00 eur
+ verplaatsingskosten 0,35 eur/km
+ supplement grotere groepen Bovenstaande prijzen gelden voor groepen tot 25 personen. Voor groepen tussen 25 en 35 personen rekenen we 10 eur/persoon. Groepen groter dan 35 worden gesplitst over 2 sessies, tenzij anders afgesproken.
Individugerichte sessies afhankelijk van partner of organisatie (en locatie)
Procesbegeleiding prijs op vraag bij Oetang.be

 

mail of bel ons