Voor wie

De natuurlijke omgevingen waar Oetang graag leerervaringen ontwerpt.

Onderwijs

Het onderwijs wordt uitgedaagd om in te spelen op veranderende contexten. Er ontstaan noden om scholen of vakken samen anders te organiseren.

Oetang Learning Designers ontwerpt leertools en leertrajecten voor scholen en educatieve organisaties om onderwijsvernieuwing of professionalisering te ondersteunen. Vanuit een actuele, creatieve en didactische blik.

meer onderwijs

Kunst en cultuur

De kunst- en cultuursector is in beweging, op zoek naar nieuwe betekenisvolle verbindingen tussen publiek, kunstenaars en samenleving. Culturele spelers voelen de nood om zich anders te organiseren en in te zetten op leren en ontwikkelen.

Oetang Learning Designers staat klaar om kunsthuizen, cultuurcentra, bibliotheken, musea, culturele netwerken te leren omgaan met deze veranderprocessen.

meer cultuur

Jeugd

Kinderen en jongeren moeten volop de kans krijgen om te spelen en al doende te leren. Dit doen ze op duizend-en-een manieren in vrije tijd, in jeugdorganisaties…

Oetang Learning Designers ontwerpt speelse en motiverende leerervaringen voor kinderen en tieners in hun vrije tijd. We ontwikkelen ook leertools en sessies om het jeugdwerk en haar begeleiders te versterken.

meer jeugd

Stad en buurt

(Boven)lokale gemeenschappen worden aangemoedigd om samen na te denken over hun manier van wonen, leven en werken. Het beleid zet in op participatie en cocreatie.

Oetang Learning Designers ontwerpt leerervaringen om burgers te empoweren en mobiliseren in het samen verbeelden en vormgeven van stad en buurt. We doen dit vanuit leertools en -methodieken.

meer stad & buurt

Andere

Ook organisaties in andere sectoren staan voor uitdagingen en ontdekken nieuwe leer- en verandernoden bij hun medewerkers en rond de eigen dienstverlening.

Bij Oetang Learning Designers vind je analytische en creatieve generalisten die zich vol overgave in nieuwe onderwerpen verdiepen. Zo ontwikkelen we ook graag leertools en leerinterventies voor organisaties en projecten in de zorg, het maatschappelijk middenveld, erfgoed en toerisme, rond thema’s als gezondheid, voeding, gastronomie, levenslang leren,…

meer