Andere sectoren

Ook organisaties in andere sectoren staan voor uitdagingen en ontdekken nieuwe leer- en verandernoden bij hun medewerkers en rond de eigen dienstverlening.

Bij Oetang Learning Designers vind je analytische en creatieve generalisten die zich vol overgave in nieuwe onderwerpen verdiepen. Zo ontwikkelen we ook graag leertools en leerinterventies voor organisaties en projecten in de zorg, het maatschappelijk middenveld, erfgoed en toerisme, rond thema’s als gezondheid, voeding, gastronomie,…

Leerervaringen voor andere sectoren

Workshops en opleiding

We hebben van nature een grote nieuwsgierig naar leernoden van nieuwe sectoren. Om met veel expertise rond werkvormen en een stevige didactische achtergrond organisaties te ondersteunen. We ontwerpen en begeleiden workshops en vormingstrajecten op maat, begeleiden ze zelf of leiden jouw medewerkers als trainer op.

Leermiddelen

Nood aan didactisch materiaal, serious gaming of andere spelvormen, e-learningmodules of fysieke leertools in de kantoren? Wij luisteren naar de leer- en verandervragen en werken op maat om specifieke inhoud en doelstellingen te vertalen naar motiverende, creatieve leermiddelen.

Lerende organisaties

Hoe creƫer je een cultuur van leren en ontwikkelen (L&D) in de organisatie en bij medewerkers? Hoe bouw je aan de fundamenten van een leeromgeving, welke ruimte is er voor kennisdeling en vorming, hoe gaan medewerkers om met elkaars feedback? We sleutelen samen aan de organisatie vanuit een perspectief waarbij leerbereidheid toekomstige veranderingen mogelijk maakt.

  • maatschappelijk middenveld
  • zorgsector
  • erfgoed
  • toerisme
  • voeding en gastronomie
  • bedrijven met L&D noden

Een aantal projecten voor andere sectoren

KOOKEET 2020

brainstorm met chefs voor Brugge Plus

Onze aanpak